Det är alltid roligt och glädjande att få presenter och om de dessutom är av den goda, ätbara sorten blir det ofta extra uppskattat av flera anledningar; det är gott, lyxigt och kanske till och med lite syndigt. Som företag är detta ett fantastiskt sätt att göra reklam på då mottagaren kommer att associera er med just denna smak och sötma, liksom uppskatta gesten att få en gåva.

Få saker är så universellt uppskattade som godis! Till och med människor som i övrigt är mycket hälsomedvetna och ständigt försöker äta sunt gillar att ta en liten paus från regimen. Det är ju oartigt att tacka nej, eller hur? En god chokladbit eller en liten tablettask i väskan är båda trevliga alternativ att ge sin omgivning och själva känslan att få bjuda på något skall inte underskattas.

Reklamgodis finns i många olika varianter och är ett suveränt sätt att ge uppmärksamhet åt sitt namn och sina produkter. På en mässa kan en välplacerad skål med karameller locka till sig besökare och hålla kvar de som redan är där, och till julen kan en chokladask till kunden få din logo att stå på dina klienters julbord och därmed följa med till hemmet och fritiden.

Ge dina kunder tuggummin och tablettaskar som de kan ha med sig hela tiden – det kan ta veckor innan de är slut och hela tiden har kunden med sig ditt företags namn i fickan eller väskan. Efter en middag kan det vara gott med en uppfräschande mintkaramell – ligger så en minimint med din logo på bordet välkomnas den tacksamt.

Godiset kan presenteras med ditt företags färger, logo och slogan – du bestämmer själv hur det skall se ut. Ge namnet positiva associationer genom godisgåvor vid olika tillfällen och ge klienten en extra anledning att komma ihåg och anlita dina tjänster.