Att godis är gott råder det väl knappast någon tvekan om, vilket är anledningen till att reklamgodis är ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra sig själv ute i den fysiska världen. En söt karamell, en god kola eller en smarrig tablettask uppskattas av alla, stora som små, och det spelar ingen roll om kunden är lokal eller multinationell – när det kommer till syvende och sist är vi alla gottegrisar innerst inne.

Alla uppskattar en skål med karameller vid kassan eller på mässan, att bli bjuden på något med mint- eller citronsmak efter middagen eller lite välkommet smågodis under affärsmötet. Svenskar äter mer godis än något annat folk i världen så det är ingen idé att försöka dölja detta faktum! Nej, bejaka godismonstret inom dig och bjud generöst din omgivning på allt smaskens – det kommer att belöna sig i långa loppet på många olika nivåer.

Ibland har man en kund eller kollega som man vill ge någonting alldeles extra, och vad passar då bättre än en exklusiv chokladask? Det är både en lyxig och trevlig gåva och får mottagaren att känna sig högt värderad. Satsa på att ha några specialkartonger till hands för det kan göra stor skillnad på hur du och din firma uppfattas av andra. Alla gillar lite VIP-behandling och en fin chokladask kan förmedla just det!

Choklad har länge varit en av de absoluta favoriterna när det kommer till godis och att äta en riktigt fin sådan innebär en njutning utan like. Av precis den anledningen kommer denna form av reklamgodis uppskattas alldeles särskilt och du kan själv välja hur du vill att förpackningen skall se ut. En färggrann ask med en stor logo eller en svart med små guldbokstäver – hur du vill att ditt företag skall marknadsföras är upp till dig, men ett är säkert oavsett vad du väljer – mottagaren kommer att bli mycket glad!