En fördel med reklamgodis är att det finns gott om tryckytor för olika situationer. En plåtburk med ert varumärke på etiketten kan exempelvis användas under flera års tid och därmed fortsätta att exponera ert varumärke efter att godiset tagit slut. Tryck på varje enskild godisförpackning fungerar bra om ni behöver mer tillfällig marknadsföring av en kampanj eller tillfälligt erbjudande.

Om ni däremot vill ha något riktigt unikt godis så går det även att trycka sin logotyp med godis! Ert varumärke (eller annat motiv) byggs helt enkelt upp av godis och blir en del av själva klubborna, riktigt häftigt.

Om ni väljer denna specialdesign är det viktigt att tänka på att “trycket” blir ganska grovt, er logotyp byggs trots allt upp av socker och sirap. Undervik därmed texter och välj ett så enkelt motiv som möjligt.

reklamgodis

Annars är det bara att köra på! Godis med er logotyp är inte dyrare än andra typer av reklamgodis, och det känns så mycket roligare! Det blir nästan som att ni har ett eget litet godismärke! Denna specialdesign finns både som karameller och klubbor, och kan naturligtvis även kombineras med eget tryck på en godisförpackning som karamellerna/klubborna levereras i!

Specialdesign ger alltid ett exklusivt intryck, och desto mer när er logotyp blir en del av själva produkten!

Logo karameller/klubbor är en utmärkt gåva att ge bort inför en större högtid, och även om era mottagare får många olika typer av godis så lär dom komma ihåg er specialdesign över alla andras gåvor!