Tack vare modern, digital teknologi går det idag att trycka på de flesta slags material; det kan handla om papper och kartong, gummi och plast, textil och segelduk, släta eller räfflade ytor – ingenting är omöjligt. Du kan själv välja vilka material och vilka typer av förpackningar du tycker representerar företaget bäst och du kommer garanterat att gilla slutresultatet. Mottagarna kommer också att bli imponerade av förpackningar som är snyggaoch designade i företagets färger och stil.

Proceduren är mycket enkel och du behöver inte göra mycket mer än att gå in på nätet för att göra din beställning. Svunna är de dagar då man var tvungen att sätta sig i bilen och köra över till tryckeriet och med det förlora en massa värdefull tid. Nej, idag kan man sitta på kontoret eller i hemmets lugna vrå och göra sina beställningar.

Allt som krävs är att du skickar ditt företags logo så att profilreklamsfirman kan börja designa dina godispresenter. Det kan handla om påsar, choklad- eller tablettaskar, tuggummin eller små textilpaket. Reklamfirmans skickliga designers kan framställa ett antal alternativ som du kan välja mellan och variationerna kan handla om var man skall placera logon så att den syns bäst, liksom vilka färger man vill ha på paketeringen och till och med godiset. Är man en firma vars profil går i orange kanske det kan vara trevligt med en påse orange karameller eller en orange chokladlåda med apelsinkrokanter. Inte nog med att det är gott och kul att se på, det kommer att ytterligare förhöja associationerna till just din firma och kunden kommer att tänka på den så fort han eller hon ser denna färg eller smakar på apelsin.

Beställ trevlig profilreklam i form av godis och ha en skål som står framme i receptionen – både anställda och besökare kommer att uppskatta gesten och med det har reklamen nått sitt mål!