Gillar man godis finns det alltid en anledning att ta sig en chokladbit eller fylla på med lösgodis: födelsedagar, högtider, påsk och jul, fester och fredagar…och lördagar. Det spelar ingen roll vad hälsofanatikerna säger; godis är gott och så är det bara!

Vad bättre än att ta tillvara på detta och bjuda sina arbetskamrater och klienter på smarrigt snask? Prylar i all ära, men finns det i ärlighetens namn någon som inte blir glad för lite godis? Skaffa därför ett lager med godis som passar i alla sammanhang och se till att det finns tillgång till godis under den vanliga vardagen; en skål med karameller vid receptionen, en liten ask praliner i köket att ackompanjera kollegorna under kaffepausen, eller en korg med lösgodis vid kassan som kunder kan ta fritt från. Det kostar inte mycket och är något som alla kommer att bli glada av.

Det kan också vara en god idé att beställa godis för särskilda tillfällen som jul och påsk och dela ut dem som presenter för att hedra tillfället. En liten ask med julgodis är aldrig fel och om man ger en sådan till sina kunder kommer de både bli tacksamma och förtjusta. Om ditt företags logo dessutom står på asken och chokladbitarna kommer de att följa med till kundens hem, och alla de som tar för sig kommer också att uppmärksamma ditt namn! På så sätt har du både gett en fin julklapp till dina klienter samtidigt som du också marknadsfört dig mycket väl!

Påsk är ett annat tillfälle som manar till snaskande! Här kan man verkligen bjuda till och ge bort superfina påskägg i företagets fäger och logo. Fyll dem med härligt godis som kommer att räcka i flera dagar, och passa på att trycka logon även på inslagna karameller i ägget som vidare kommer att föra fram ditt firmanamn!